Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναφέρθηκε για την πορεία του στην Σέλτικ και αποκάλυψε πως η ομάδα τον εξώθησε να αποχωρήσει, ενώ ταυτόχρονα δεν τον εμπιστευόταν ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο Έλληνας φορ που πετάει φωτιές στο MLS με 17 γκολ, μίλησε για την πρώην του ομάδα και αποκάλυψε πως η Σέλτικ τον έδιωξε.

Παράλληλα τόνισε πως δεν τον εμπιστευόταν ο τότε προπονητής Άγγελος Ποστέκογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν σκεφτόμουν να φύγω από την Σέλτικ, εάν διάφορα πράγματα δεν πήγαιναν στραβά, αλλά τελικά πολλά ήταν εντελώς λάθος. Δεν μπορώ να πω ψέματα.

Η σχέση μου με τον προπονητή δεν ήταν καλή στο τέλος της ημέρας. Δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη κόντρα, αλλά δεν με εμπιστευόταν όσο θα ήθελα. Ήθελα να νιώσω πως με εμπιστεύεται.

Έπρεπε να φύγω και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Ήμουν λυπημένος που έπρεπε να αποχωρήσω από την Σέλτικ γιατί ζούσα εκεί και ήμουν κάτι σαν θεός για τους οπαδούς. Η σχέση μου μαζί τους ήταν πραγματικά ξεχωριστή και ήταν λυπηρό, αλλά έπρεπε να πάρω την απόφαση μου.

Υπέφερα στον τελευταίο μήνα μου στη Σέλτικ, λόγω κάποιων ανθρώπων στην ομάδα. Δεν έλαβα σεβασμό από τους ανθρώπους του συλλόγου, έτσι με ανάγκασαν να αποχωρήσω».