Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε την αγορά του Χρήστου Τζόλη, ενεργοποιώντας την οψιόν από την Νόριτς, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποίησε μια από τις πιο καλές σεζόν της καριέρας του στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με την Φορτούνα Ντίσελντορφ και οι Γερμανοί ενεργοποιούν την οψιόν αγοράς του και τον κάνουν δικό τους με 3,5 εκατομμύρια.

Αν και ο σύλλογος απέτυχε να ανέβει κατηγορία, μετά από μια «αυτοκτονική» ήττα από την Μπόχουμ, ο νεαρός Έλληνας αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της σεζόν στην κατηγορία, με  24 γκολ. Οι Γερμανοί είχαν ρήτρα αγοράς με το ποσό να διαφοροποιούνταν, αναλόγως την άνοδο ή μη της ομάδας στα σαλόνια της Bundesliga (5 εκατομμύρια αν ανέβαινε, 3,5 αν δεν) και πλέον ο επιθετικός αποτελεί παρελθόν από την Νόριτς.

Παρόλα αυτά, δεν αναμένεται ο νεαρός Έλληνας να παραμείνει στην Φορτούνα, με την ομάδα του Ντίσελντορφ να προετοιμάζεται να πουλήσει τον Έλληνα για ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό, με τα ρεπορτάζ να αναγνωρίζουν την Γκλάντμπαχ ως μια ομάδα που ενδιαφέρεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διευθυντής Αθλητισμού και Επικοινωνιών της Φορτούνα: «Καλά νέα για όλους τους οπαδούς της Φορτούνα: Ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας Χρήστος Τζόλης θα συνεχίσει να ανήκει στον σύλλογο. Αφού ο Έλληνας κυνήγησε γκολ ως δανεικός παίκτης της Ντίσελντορφ τη φετινή σεζόν, θα υπογράψει οριστικά την 1η Ιουλίου 2024. Προκειμένου να γίνει αντιληπτό αυτό, οι Flingerans έχουν πλέον ασκήσει το δικαίωμα αγοράς που συμφωνήθηκε με τη Νόριτς»