Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ανόρθωση υποδέχθηκε τον Άρη στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το ματς έληξε 3-0 υπέρ του Άρη, έτσι θα αγωνιστεί για πρώτή φόρα στο Europe league. Ένω οι «γαλανόλευκοι» έμειναν εκτός κάποιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ανόρθωση υποδέχθηκε τον Άρη στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το ματς έληξε 3-0 υπέρ του Άρη, έτσι θα αγωνιστεί για πρώτή φόρα στο Europe league. Ενώ οι «γαλανόλευκοι» έμειναν εκτός κάποιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο πρώτο 45’ «οι πράσινοι»  έδειξαν να θέλουν να παλέψουν και να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, Μπήκαν δυναμικά και αποφασισμένα να «σκοτώσουν» το παιχνίδι. Από την άλλη φάνηκε πώς οι γηπεδούχοι ίσως να υποτίμησαν τον αντίπαλο τους ή να υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες τυος. Η « Κύρια» έμοιαζε τελείως χαμένη στο αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά, ενώ φάνηκε πώς οι παίκτες της δεν ήταν αρκετά φρέσκοι και ξεκουραστεί. Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν στο κέντρο ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί και να σκοράρουν. Οι πράσινοι έπαιξαν με ένα πιο γρήγορο τρόπο παιχνιδιού και ήταν πιο επιθετικοί. Φάνηκε πώς αυτό δυσκόλεψε τους «γαλανόλευκους» γιατί το στυλ παιχνιδιού τους είναι πιο αργό. Στο 43’ το σουτ του Σπολιαρίτς γίνεται φαρμακερό για την ‘Κύρια» αφού προηγούνται οι φιλοξενούμενοι με 1-0.

Στο δεύτερο 45’ οι γηπεδούχοι φάνηκε πως βρίσκουν τα πατήματα τους σιγά σιγά , ξεκινούν να γίνονται πιο επιθετικοί. Όμως οι «πράσινοι» πάλι κέρδισαν μέτρα στο αγωνιστικό ΄χώρο, έκαναν με ευκολία το παιχνίδι τους και έβρισκαν καινούς διαδρόμους για να επιτεθούν γιατί η άμυνα των γηπεδούχων δεν ήταν καθόλου καλή. Έλλειψαν οι δημιουργικές φάσεις για τους «γαλανόλευκους» έτσι ώστε να μπορέσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία για να σκοράρουν αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαν, προσπαθούν να πιέσουν ψηλά τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Οι πράσινοι όμως ξανά σκοράρουν στο 62’ πάλι με κεφάλια του Σπολίαριτς. Οι γαλανόλευκοι θέλουν να αντιδράσουν αλλά δείχνουν να μην μπορούν και να μην βρίσκουν τον τρόπο πλέον χρειάζονται 2 γκολ για να μπορούν να ελπίζουν πώς θα συμμετέχουν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι θα πουν το τελευταίο λόγο διότι γίνετε το 3-0 πάλι με κεφάλια του Σπολίαριτς αναδείχθηκε ο σωτήρας των «πρασίνων». Εφιαλτική νύχτα για την «Κυρία» γιατι έπαιζε σε δυο αποτελέσματα να κερδίσει η να έρθει ισοπαλία το παιχνίδι έτσι ώστε να είναι στο Europe league. O Άρης έκανε όλο το γήπεδο να παραμιλά με την τρομερή εμφάνιση που πραγματοποιήσε και κατάφερε να κερδίσει την Ανόρθωση στο γήπεδο της. Ένω απο την αλλή είναι πολλή μεγάλη απώλεια για την “Κύρια” φέτος να μην αγωνσιτεί σε κανένα ευρωπαικό όμιλο.