Βράδυ ευκαιριών για τον πειραματικό Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από την Ναντ και αποχαιρέτησε την ευρωπαϊκή του πορεία με.. χαμηλά το κεφάλι. Οι ερυθρόλευκοι που παρατάχθηκαν με πειραματική ενδεκάδα εξαιτίας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο γκολ και τελικά στο φινάλε λύγισαν από την θέληση των ποδοσφαιριστών της Ναντ. Ο Μίτσελ έκανε τις απαραίτητες αλλαγές, κόσμος ξεχώρισε και γενικά φάνηκε η βελτίωση σε μερικούς κάπως ξεχασμένους παίκτες.

Το μεγαλύτερο κέρδος από την σημερινή εμφάνιση δεν ήταν άλλο από την εικόνα μερικών παικτών στο χορτάρι. Ο Μπόουλερ για παράδειγμα ήταν αρκετά επιδραστικός, ο Ανδρούτσος προσπάθησε ενώ ο Καλογερόπουλος διεκδικούσε κάθε μπάλα. Τα λεπτά που έπαιξαν οι συγκεκριμένοι παίκτες σήμερα, ήταν αρκετά ποιοτικά, τόσο ώστε να δικαιολογήσουν τον χρόνο που πήραν από τον προπονητή. Αυτός βέβαια που κλασικά ήταν άφαντος, ήταν ο Ουι Τζο, ο οποίος κατάφερε να χαλάσει πάνω από δέκα φάσεις. Γενικά δεν κάνει, χρειάζεται περισσότερες ευκαιρίες ο Αμπουμπακάρ Καμαρά παρά αυτός. Κούρασε.

Πλέον όλο το βάρος πέφτει στο ντέρμπι της Κυριακής που έχει χαρακτήρα τελικού. Οι πάντες στην ομάδα γνωρίζουν πως ένα τρίποντο στην Λεωφόρο μπορεί να αλλάξει όλη την ρότα της χρονιάς. Η ψυχολογία της ομάδας θα γυρίσει, η πλειονότητα των πραγμάτων θα είναι σε καλύτερη βάση.

Μέχρι τότε όμως… τα πάντα παίζονται.

Υ.Γ Αναλυτικό άρθρο για το ευρωπαϊκό χάλι, αύριο.