Ο Ουναχί κατάφερε από την 5η κατηγορία να μπει στην παγκόσμια ελίτ

  • 0
  • 3 views

Το Μουντιάλ είναι η καλύτερη διοργάνωση για να αναδειχθεί ένας ποδοσφαιριστής. Τα νέα ταλέντα φαίνονται καλύτερα, οι φιλοδοξίες τους εκφράζονται με τον πιο άμεσο τρόπο στο χορτάρι. Το Μαρόκο ήταν μία από τις ομάδες που ξεχώρισαν και οι ποδοσφαιριστές του, μπήκαν ήδη στο στόχαστρο των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Ο Σοφιάν Άμπραμπατ συζητιέται σε όλη την Ιταλία, ο Αμαλά έκλεψε τις εντυπώσεις, οι ρολίστες Αταλά, Σαμπίρι, Σεντίρα και Ελ-Γιαμίκ ξεχώρισαν επίσης. Ωστόσο εκείνος που πήρε δίκαια το μεγαλύτερο μερίδιο του λέοντος από την κατάσταση αυτή ήταν ο Αζεντίν Ουναχί. Ο μέσος της Ανζέ έκανε κόσμο να παραμιλά με τις καθολικές εμφανίσεις του και πλέον ετοιμάζεται για μία μεγάλη μεταγραφή την στιγμή που μερικά χρόνια πριν αγωνιζόταν στην... 5η κατηγορία της Γαλλίας!

Η σκληρή δουλειά, ο κόπος και η συγκέντρωση του απέδωσαν και τελικά ο ίδιος δείχνει να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της πρωτοπόρου του ιταλικού πρωταθλήματος Νάπολι. Όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Παρτενοπέι έχουν μπει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησής του 22χρονου μέσου και άρχισαν τις επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Η Ανζέ ζητάει ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο η αξία του ποδοσφαιριστή είναι τέτοια που δύσκολα θα τον κρατήσει εντός ομάδας.

«Από που έρχεται αυτός ο τύπος;»

Ο Λουίς Ενρίκε μετά την ήττα της Ισπανίας από το Μαρόκο έβγαλε το καπέλο στον μαγικό, όπως χαρακτήρισε αυτόν τύπο, ο οποίος μπόρεσε να βάλει σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της Ισπανίας. «Με εξέπληξε ευχάριστα το Νο8. Δεν θυμάμαι το όνομά του, λυπάμαι", με έναν δημοσιογράφο να φωνάζει το όνομα του παίκτη και τον Ενρίκε να συνεχίζει: "Θεέ μου, από πού έρχεται αυτός ο τύπος; Παίζει πολύ καλά! Με εξέπληξε».

Σίγουρα όλες οι βασικές του εμφανίσεις, τα χιλιόμετρα που κατάπιε αλλά και η απίστευτη απόδοση που έπιασε σε ορισμένα παιχνίδια τον έχει ξεχωριστό. Ένας μέσο με σύγχρονα χαρακτηριστικά που θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμα.