Ο Ντέιβιντ Κάρλσον αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άρη, σύμφωνα με σουηδικά μέσα, με την Γκέτεμποργκ να αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Σύντομο αναμένεται να είναι το πέρασμα το Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον από την Ελλάδα, με τον Σουηδό εξτρέμ του Άρη να βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση. Σύμφωνα με μέσα από την Σουηδία, ο 29χρονος θα τερματίσει τον δανεισμό του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα υπογράψει στην σουηδική Γκέτεμπουργκ.

Η σελίδα «Sportbladet» αναφέρει πως ο Κάρλσον έχει έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο από την χώρα του, με τον Άκη Μάντζιο να φαίνεται να μην τον υπολογίζει στα πλάνα του και να του δίνει την δυνατότητα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κάρλσον είναι δανεικός στον Άρη από την Ουράβα Ρεντς, έχοντας φτάσει στην Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι και η επιρροή του στην φετινή σεζόν ήταν ελάχιστη. Σε 14 εμφανίσεις με την ομάδα, δεν έχει συμμετοχή σε γκολ, ενώ έχει αν αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο του 2023.

Η Γκέτεμπουργκ αποτέλεσε και στο παρελθόν σταθμό της καριέρας του Κάρλσον, καθώς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα εκεί την περίοδο 2010-2013.