Αποσύρεται η κορυφαία Μάρτα από την εθνική Βραζιλίας

93709798 149129519925573 8435979144222736384 n

Μία από τις κορυφαίες παίκτριες ποδοσφαίρου, η θρυλική Μάρτα, αποφάσισε να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν από την εθνική Βραζιλίας.

Η σπουδαία παίκτρια, η οποία έχει ανακηρυχτεί έξι φορές ως η κορυφαία στον κόσμο, δήλωσε ότι το φινάλε της σεζόν θα την βρει να σταματά να αγωνίζεται με τη “σελεσάο”.

«Αν πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα απολαύσω την κάθε στιγμή, γιατί ανεξάρτητα από το αν πάω σε Ολυμπιακούς Αγώνες ή όχι, αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά με την εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει πλέον η Μάρτα στην Εθνική ως αθλήτρια από το 2025 και μετά, δεν υπάρχει», τόνισε.

«Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά και μπορώ ήδη να το επιβεβαιώσω εδώ. Είναι μια στιγμή που πρέπει να καταλάβουμε ότι ήρθε η ώρα. Είμαι πολύ ήρεμη σε αυτό, γιατί βλέπω με μεγάλη αισιοδοξία αυτή την εξέλιξη που έχουμε σε σχέση με τους νέους αθλητές», συμπλήρωσε η Μάρτα.

Η θρυλική παίκτρια, κέρδισε το βραβείο της καλύτερης παίκτριας στον κόσμο έξι φορές και είναι η κορυφαία σκόρερ στην ιστορία τηςεθνικής Βραζιλίας, όπως και η τοπ σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.