Βίλας Μπόας για Ντα Κόστα: «Δεν ισχύουν ούτε όσα είπε για Κάρμο»

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές για την προεδρία της Πόρτο, ο Βίλας Μπόας που θα είναι ο αντίπαλος του Ντα Κόστα τον κατηγόρησε για αρκετά πράγματα, μεταξύ αυτών και τα όσα έχει πει για την πώληση του Κάρμο στον Ολυμπιακό.


Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν μείνει πλήρως ικανοποιημένοι από την απόδοση του κεντρικού αμυντικού που ήρθε ως δανεικός με οψιόν αγοράς από την Πόρτο, όμως το πόσο αυτής ήταν 17,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντα Κόστα πριν λίγο καιρό είχε πει πως ο Ολυμπιακός ήταν διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το ποσό, όμως ο Βίλας Μπόας είπε τα εξής σε μια συνέντευξη που έδωσε, κατηγορώντας τον επί χρόνια πρόεδρο της Πόρτο για διάφορα θέματα:

«Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο να μιλάω με τον προπονητή για το project. Αυτή είναι η μόνη κριτική που πρέπει να γίνει και θα περιμένω τον προπονητή να πάρει θέση, δεδομένων των υποσχέσεων που έχει λάβει από τον πρόεδρο, πολλές από τις οποίες είναι ψεύτικες, όπως η πώληση του Κάρμο και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Εχω την ίδια πρόθεση να καθίσω και να μιλήσω με τον προπονητή. Ο πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να παίζει με τους συνεργάτες του. Αρκετά με τη λήψη αποφάσεων που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο το καλό μέλλον του συλλόγου. Η λήψη αποφάσεων 15 ημέρες πριν από τις εκλογές είναι ντροπή και οι άλλοι εταίροι δεν το αξίζουν αυτό. Είμαι απογοητευμένος και έκπληκτος που συνεχίζει να βρίσκει στήριξη στην υποψηφιότητά του. Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι σε απόγνωση. Αρκετά. Είναι υπερβολικό όλο αυτό!».