Γκέρσον: “Ο Αταμάν περισσότερο μιλάει παρά κοουτσάρει”

Ο Πίνι Γκέρσον αναφέρθηκε στην σειρά της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR ενόψει του αποψινού (2/5) Game 4, με την συζήτηση πηγαίνει στον Εργκίν Αταμάν σχολιάζοντας ότι ο τεχνικός των “πράσινων” περισσότερο μιλάει παρά κοουτσάρει μέχρι στιγμής.

Ο άλλοτε τεχνικός της Μακάμπι και του Ολυμπιακού άσκησε κριτική στον Εργκίν Αταμάν και τον Κώστα Σλούκα, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στο Game 3 και στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού AKTOR εναντίον της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, ο Γκέρσον ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Κώστα Σλούκα:”Έχασε την αυτοπεποίθησή του στο Game 3. Είδα έναν παίκτη 3.5 εκατ. ευρώ, χωρίς αυτοπεποίθηση. Ο Σλούκας έχει πολλή εμπειρία, αλλά έχει χάσει όλη την αυτοπεποίθηση”.

Για τον Εργκίν Αταμάν και την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού AKTOR για την διαιτησία: “Ο Αταμάν μιλάει περισσότερο από ότι κοουτσάρει. Καταλαβαίνω την πίεση, είναι πιο κοντά στο να κοουτσάρει στην Τουρκία την επόμενη σεζόν από ότι στην Ελλάδα. Το πού θα προπονήσει την νέα σεζόν εξαρτάται από την Μακάμπι.

Δεν θέλω να μπω σε θέματα πολιτικής, επειδή είναι βλακείες. Αυτός (σ.σ ο Αταμάν) και ο Γιαννακόπουλος δημιούργησαν μία ιστορία και για να ασκήσουν πίεση στους διαιτητές, αλλά η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια δεν κάνει την EuroLeague να πάει με το μέρος του.

Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν για προπονητή. Στο Game 3 καθόταν στον πάγκο και αυτό στέλνει άσχημο μήνυμα στους παίκτες. Ο κόουτς πρέπει να είναι πάντα όρθιος και ενεργός, ώστε οι παίκτες να νιώσουν ότι είναι στο πλευρό τους”.