Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς μέσα στον αγώνα, μετά από λάθος του Χουάνκαρ, με τον Ισπανό να ζητάει συγγνώμη και να κλαίει όταν ρωτήθηκε για τις 100 εμφανίσεις με το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με ανατροπή 2-1 την ΑΕΚ, με δύο γρήγορα γκολ σε δύο λεπτά. Η Ένωση προηγήθηκε στο 5ο λεπτό, μετά από λάθος του Χουάνκαρ, το οποίο ο Ελίασον μετέτρεψε σε γκολ, με πάσα στον Βίντα. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Ισπανός ζήτησε συγγνώμη, ενώ στην πορεία συγκινήθηκε, όταν ρωτήθηκε για τις 100 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, τις οποίες συμπλήρωσε απόψε.

Συγκεκριμένα, όσα δήλωσε ο Ισπανός: 

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη, γιατί το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα καλά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, μερικές φορές δεν έχει σημασία να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίζεις. Αν καθόμασταν να στενοχωριόμασταν για αυτά που γίνονται δεν θα είχαμε το έναυσμα για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε»

Στην συνέχεια ο Ισπανός ρωτήθηκε για τις 100 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε, βουρκωμένος: «Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνομαι χαρούμενος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου που έλαβα και μου προσφέρθηκε απλόχερα έκανε εμένα και την οικογένειά μου πολύ χαρούμενο. Δεν μπορώ τίποτα περισσότερο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ»