Κλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΑΒ ο παίχτης που έριξε καρατιά σε τοπικό της Ρόδου

Σε απολογία κλήθηκε ο Χαράλαμπος Ταγκάεφ, παίχτης του Ηρακλή Λάρδου, ο οποίος χτύπησε με μια απρόσκοπτη καρατιά το κεφάλι ενός αντιπάλου του, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της ΕΠΣ Δωδεκανήσων ανάμεσα σε Ηρακλή Λάρδου και Ποσειδώνα Καρπάθου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα χτύπημα εκτός φάσης. Έκτοτε ακολούθησε μια σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και ο παίχτης του Ηρακλή Λάρδου προέβη σε ένα σκληρό χτύπημα πάνω στο κεφάλι του Μανώλη Νασιόπουλο, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. Μετά το τέλος του αγώνα, το θύμα πήγε στην ασφάλεια της Ρόδου, όπου υπέβαλλε μήνυση εις βάρος του Ταγκάεφ

Η υπόθεση έφτασε μέχρι την εισαγγελία αλλά και στην ΔΕΑΒ, όπου κάλεσε τον θύτη σε απολογία, κινδυνεύοντας μέχρι και σε ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα, βάσει του νέου αθλητικού κανονισμού.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ για σοβαρά επεισόδια μεταξύ παικτών και παραγόντων τους καθώς και ποδοσφαιριστή του “Ηρακλή Λάρδου”, ο οποίος προέβη σε επικίνδυνη βιαιοπραγία σε βάρος ποδοσφαιριστή του “Ποσειδώνα Καρπάθου”, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ανωτέρω ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό ΕΠΣ Δωδεκανήσου που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Λάρδου στις 6-4-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024″.