Κρις Μίντλετον: ” Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για το ποιος είναι ο Μπάτμαν και ποιος ο Ρόμπιν στους Μπακς”

Ο Κρις Μίντλετον δήλωσε ότι αυτός και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τρέφουν αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, τονίζοντας πως είναι ξεκάθαρο ποιος είναι το νούμερο ένα και ποιος το νούμερο δύο στην ομάδα.

Μίντλετον και Γιάννης συνυπάρχουν στου Μπακς εδώ και μια δεκαετία πλέον ( από το 2013). Στην αρχή υπήρξε ξεκάθαρος ανταγωνισμός μεταξύ τους για το ποιος θα έχει τα ηνία της ομάδας. Με την πάροδο του χρόνου, όμως παγιώθηκε πως ο Μπάτμαν είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ρόμπιν ο Κρις Μίντλετον, με τον τελευταίο να μην έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Ο σταρ των Μπακς μίλησε για αυτό το θέμα στο podcast του άλλοτε NBAερ, Τζέι Τζέι Ρέντικ, και με την κουβέντα να πηγαίνει στο θέμα για το ποιος είναι το Νο1 και το Νο2 της ομάδας έδειξε ότι ανέκαθεν ήταν σαφές πως ο “Greek Freak” είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Για να είμαστε ξεκάθαροι. Όσοι παίζουμε στο NBA είμαστε οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία για το ποιος είναι ο Μπάτμαν της ομάδας μας όμως. Θέλουμε να είναι ο Γιάννης αυτός, το έχουμε ανάγκη ώστε να είμαστε πετυχημένοι. Εμείς τρεφόμαστε από αυτό μέσα στο ματς ώστε να προσαρμοστούμε. Έχουμε την ανάγκη να παίζει σπουδαία κάθε βράδυ για να νικήσουμε” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίντλετον.

Λίγο νωρίτερα ο Μίντλετον είχε αναφέρει ότι: “Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα για το ποιος είναι ο Μπάτμαν και ποιος ο Ρόμπιν. Στις αρχές ωθούσαμε ο ένας τον άλλο στην προπόνηση, ήταν έντονες οι στιγμές. Ξέραμε όμως ότι ήμασταν καλοί από την αρχή, αν και τότε δεν ήμασταν τόσο καλοί. Όσο μεγαλώναμε, μέσα από αυτές τις προπονήσεις καταλάβαμε ότι δεν είχε σημασία αυτό.

Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να νικάμε. Το ποιος είναι Νο1, Νο2, Νο3, Νο4 ή Νο5 δεν είχε σημασία. Δεν τέθηκε ποτέ αυτό το θέμα. Όσο νικάμε όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν, όλοι θα πληρωθούμε, όλοι θα είμαστε χαρούμενοι”.

Κλείνοντας, ο Μίντλετον τόνισε: “Όλοι θέλουν το Νο1. Αλλά κάποιες φορές είναι εντάξει να μην είσαι αυτός. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Κάποια παιχνίδια η βραδιά είναι δική μου και δεν έχει πρόβλημα για αυτό (σ.σ ο Αντετοκούνμπο, κάποια άλλα παιχνίδια η βραδιά είναι δική του. Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι για να νικήσεις πρέπει να θυσιάσεις κάτι. Αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι στους Μπακς, ήρθε οργανικά μέσα από την ομάδα για εμάς”.

Δείτε το VIDEO με τις ατάκες του Μίντλετον για τον Αντετοκούνμπο: