Λουτσέσκου: «Φτάσαμε σε ένα επίπεδο που δε μπορούσαμε να πιστέψουμε στην αρχή της σεζόν»

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη και το Conference League μετά το 0-2 και με το συνολικό 0-3 η Κλαμπ Μπριζ προχώρησε στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αγώνα μένοντας στο συνολικό ταξίδι του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η δουλειά της ομάδας όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη, το ίδιο και στην Ευρώπη. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο που δε μπορούσαμε να πιστέψουμε στην αρχή της σεζόν. Για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια φτάσαμε σε προημιτελικούς. Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με περισσότερη εμπειρία στην Ευρώπη που πέρσι έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει διαφορετική αυτοπεποίθηση και άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα στους δύο αγώνες» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση για την καλύτερη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου.

Δε μπορούμε να μιλάμε για 1-2 φάσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε από λεπτομέρειες. Κατάφεραν να πάρουν πλεονέκτημα από τις λεπτομέρειες. Δε θέλω να αναφέρομαι σε άλλα πράγματα, αλλά είχαμε παίκτες που δεν είναι στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, λόγω ασθένειας. Παρόλο που έδωσαν όλοι το 150% δεν ήμασταν στο μέγιστο επίπεδο για να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα».