Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε το παιχνίδι»

Ο Άρης κράτησε τον Ολυμπιακό στο 1-1 μέσα στην Θεσσαλονίκη, με τον προπονητή του, Άκη Μάντζιο να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Με πρωταγωνιστή τον Κουέστα, ο Άρης σταμάτησε τον Ολυμπιακό, βάζοντας δύσκολα στους παίκτες του Μεντιλίμπαρ. Οι κιτρινόμαυροι «έσπασαν» το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους ερυθρόλευκους στην μεγάλη μάχη για τον τίτλο.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, αναφέρθηκε στην εικόνα των παικτών του, λέγοντας πως ανά στιγμές η ομάδα του έδειχνε πως μπορεί να πάρει την νίκη αλλά και να γνωρίσει την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάντζιου:

«Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού είχαμε καλή παρουσία, ενέργειες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε το παιχνίδι, αφού κι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το γκολ. Ένας βαθμός είναι ένας βαθμός. Συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε τώρα, γιατί έχουμε τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα, απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε γενικές γραμμές είχαμε καλύτερο επίπεδο σε μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά τα βλέπουμε και προσπαθούμε να δουλέψουμε. Υπάρχει κόπωση στα παιδιά. Φτάνουμε στο τέλος. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο. Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε»