Μάντζιος: «Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος μας»

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών, αλλά και πως η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της, στην ήττα από τον ΠΑΟ.

Ο Άρης ηττήθηκε μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» για πρώτη φορά στα φετινά play-offs, χάνοντας 0-2 από τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι σκόραραν αρχικά μετά από λάθος μεταβίβαση στο κέντρο, ενώ στην συνέχεια με αυτογκόλ του Μπράμπετς, οδηγώντας τον προπονητή των κιτρινόμαυρων να τονίσει την αναποτελεσματικότητα των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

«Παιχνίδι το οποίο σε γεμίζει από τη μια πλευρά, με τη προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί.

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ακόμα και η ισοπαλία, δεν θα μας ευχαριστούσε σήμερα. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος μας. Στις καλές και αρκετές στιγμές που είχαμε, δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Σαν αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά φεύγουμε γεμάτοι με τη προσπάθεια και την εικόνα»

Όταν ρωτήθηκε για το τι έφταιξε και δεν σκόραρε η ομάδα του: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Κάναμε αρκετές φάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές μπορεί να τα βάζουμε, κάποιες φορές να μην τα βάζουμε.

Το θετικό είναι ότι δημιουργήσαμε, είχαμε καλή διάρκεια και εικόνα. Ήμασταν μαχητικοί. Κρατάμε αυτό. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Ούτε η ισοπαλία θα μας ικανοποιούσε, βάση της σημερινής εικόνας»