Μένει στους «πράσινους» έως το καλοκαίρι του 2026 ο Κώτσιρας

Γιάννης Κώτσιρας και Παναθηναϊκός επέκτειναν την συνεργασία τους για δυο ακόμα χρόνια με των Έλληνα δεξιό μπακ να απολάμβανει πλεόν αυξημένες αποδοχές αλλά και την πίστη του οργανισμού.

Το συμβόλαιο αφορά την επόμενη διετία με οψίον επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο σε περίπτωση που ο παίκτης συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών την σεζόν 2025/2026.

Επίσης, ο 32χρονος διεθνής δεξιός μπακ θα απολαμβάνει αυξημένες αποδοχές της τάξεως των 350.000 ευρώ το χρόνο χωρίς τα πιθανά μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Γιάννης εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2021. Έχει καταγράψει συνολικά 106 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου μας.

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Γιάννης Κώτσιρας δήλωσε σχετικά:

“Από την πρώτη στιγμή προτεραιότητά μου ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ομάδα και υπερήφανος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την πρόταση που μου έκαναν.

Από τη δική μου πλευρά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον σύλλογο να διεκδικήσει τίτλους και να επιτύχει τους στόχους που θέτει κάθε σεζόν».

Λίγο νωρίτερα,  το «τριφύλλι» διάλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα, μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαρισμό της ομάδας στο Instagram.