Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε πως όλα είναι ανοιχτά για το πρωτάθλημα, παρά το «στραβοπάτημα» με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στην μάχη για το πρωτάθλημα, μετά από την ισοπαλία με τον Άρη μέσα στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φάνηκε να πιστεύει στην συνέχιση της προσπάθειας των ερυθρόλευκων για το πρωτάθλημα.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Βάσκος ερωτήθηκε για τον αγώνα, τις πιθανότητες της ομάδας του αλλά και την κούραση των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μεντιλίμπαρ

«Ξεκινήσαμε με ένα καλό πρώτο μέρος. Νομίζω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πρώτοι, όμως ένα λάθος μάς στοίχισε και δεχθήκαμε πρώτοι το γκολ.

Μετά ξεκινήσαμε πολύ γρήγορα την αντεπίθεση και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε με πολλή θέληση, τα δώσαμε όλα, με πάρα πολλή ένταση.

Ωστόσο, μας έλειπε το έξυπνο παιχνίδι. Δεν κάναμε έξυπνες επιλογές, παίξαμε με ένταση, θέληση κι αγωνία για να κερδίσουμε, όμως μας έλειπε η ήρεμη σκέψη»

Σχετικά με το αν «φόρτο» αγώνων του Ολυμπιακού επηρεάζει: «Όχι δεν μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει αυτό. Κάποιες φορές οι αλλαγές μάς ευνοούν στο να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε και κάποιες φορές όχι. Δεν οφείλεται σ’ αυτό, δεν έχει κάποια σχέση. Σήμερα μπήκαμε στο ματς με σκοπό να το κερδίσουμε, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες μας, μας κόστισε το λάθος και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε, κάναμε μία δυνατή προσπάθεια. Ιδιαίτερα προς το τέλος του παιχνιδιού προσπαθήσαμε πάρα πολύ και τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε»

Σχετικά με την σημασία αυτής της ισοπαλίας: «Κερδίσαμε έναν βαθμό κι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα. Ακόμη υπάρχουν πιθανότητες. Θα τις διεκδικήσουμε όλες. Έχουμε να παίξουμε ακόμη πολλά παιχνίδια. Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα. Από εδώ και πέρα, πρέπει να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια»