ΝΟΧ – Ολυμπιακός 3-21: Σκόρπισαν τα Χανιά οι ερυθρόλευκοι

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες επιβεβαιώθηκε με την ευρεία ερυθρόλευκη νίκη με 3-21. Οι Πειραιώτες μοιάζουν σαν να μην έχουν αντίπαλο καθώς τρέχουν ένα απίθανο 11/11 από την έναρξη της Α1 πόλο ανδρών.

Οι βάσεις για την νίκη μπήκαν από πολύ νωρίς με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει από την αρχή του αγώνα να δείξει ότι αυτός είναι το αφεντικό της αναμέτρησης ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο όντας μπροστά στο σκορ με 0-7. Ανάλογη ήταν και η συνέχεια με τα Χανιά να μοιάζουν αδύναμα να κοντράρουν τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα το σκορ του ημιχρόνου να εκτιναχθεί στο 2-12.

Η αναμέτρηση είχε ουσιαστικά κριθεί από τα δύο προηγούμενα οκτάλεπτα με την συνέχεια να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι ερυθρόλευκοι με επιμέρους 1-5 και 0-4 στο τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο αντίστοιχα κατάφεραν να αποδράσουν από την Κρήτη με το εμφατικό 3-21.

Μαραγκουδάκης, Αράκι και Χαριτάκης πέτυχαν τα γκολ του ΝΟΧ. Στο αντίποδα κορυφαίοι για τους ερυθρόλευκους ήταν οι Δήμου και Φουντούλης με αμφότερους να πετυχαίνουν από τέσσερα τέρματα άξιοι συμπαραστάτες τους ήταν οι Αλαφραγκής και Νικολαΐδης που σημείωσαν από τρία τέρματα ενώ δύο τέρματα προσέθεσαν οι Γενηδουνιάς και Χαλυβόπουλος και ένα ο Λιαντζίρης.