Ξέσπασε ο Τερίμ: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους διαιτητές»

Έξαλλος ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τα παράπονά του για τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Την ήττα με 2-3 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ μέσα στην «Λεωφόρο», με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «Πράσινοι» δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι από την διαιτησία της αναμέτρησης, με τον Τερίμ να κάνει παράπονα στο flash interview για τα τέσσερα λεπτά που δόθηκαν για καθυστερήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τερίμ στο flash interview:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, βρήκαμε ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εγώ συνήθως δεν λέω για τους διαιτητές μετά τους αγώνες, δεν αξίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο διαιτητές που δεν έχουν ποιότητα, πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις.

Δεν λέμε τίποτα για τις κόκκινες, τα πέναλτι, τα φάουλ όσα έγιναν. Αν έρχονται τέτοιου τύπου διαιτητές να μην έρχονται καθόλου. Ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας ήρθε εδώ. Δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογία που χάσαμε σήμερα, δεν λέω που κάναμε λάθος και δεχθήκαμε γκολ, αλλά αν έρχονται τέτοιου τύπου διαιτητές μην έρχονται καθόλου»