Το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα έκλεισε και οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τις προσθήκες τους με την απόκτηση του Μπιανκόνε, ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν χώρες όπου ακόμα δεν έχει κλείσει το μεταγραφικό τους παζάρι. Έτσι οι Πειραιώτες κινήθηκαν για την απαλλαγή κάποιων συμβολαίων παικτών που δεν υπολογίζονταν.

Μια από τις χώρες στις οποίες το μεταγραφικό παζάρι είναι ακόμα ανοιχτό είναι και η Ρωσία. Έτσι η Ρουμπίν Καζάν κινήθηκε και τελικά κατάφερε να κάνει δικό της τον 26χρονο εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς με ένα ποσό της τάξεως των 1.150.000€.

Ο Ραντζέλοβιτς είχε αφιχθεί στους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι του 2018 με μεταγραφή συνολικής αξίας 550.000€ από την Ραντίνσκι Νις. Τις δύο τελευταίες σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός σε Λεγκανές και Ουράλ προτού παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή στην Ρουμπίν Καζάν.

Ο Νίκολα Τσούμιτς ήταν ένας ακόμη από τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν έτσι η Βοϊβοντίνα που διατηρούσε το 50% των δικαιωμάτων του έκανε αποδεκτή πρόταση συνολικής αξίας 2.000.000€ με τους Ερυθρόλευκος που διατηρούσαν το άλλο 50% του παίκτη να αναμένεται να βάλουν 1.000.000€ στα ταμεία τους.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό περί τα 2.500.000€ για την παραχώρηση του Τσούμιτς που δεν είχε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα αλλά και του Ραντζέλοβιτς που μετρούσε 75 συμμετοχές 7 γκολ και 6 ασίστ.