Ολυμπιακός: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού Μαρινάκη - Φορτούνη

  • 0
  • 5 views

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, με σκοπό την συζήτηση περί ανανέωσης συμβολαίου.

Την Τετάρτη (10/07), η ομάδα του Ολυμπιακού θα συναντηθεί για να ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να έχουν υψηλές βλέψεις. Η κατάκτηση του Conference League έφερε την ομάδα απευθείας στην league phase του Europa League, κάτι που δίνει χρόνο στους παίκτες του Μεντιλίμπαρ πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Παρόλα αυτά, τα ζητήματα περί ανανέωσης για δύο εκ των βασικότερων παικτών της ομάδας, Κώστα Φορτούνη και Γιώργου Μασούρα, δεν έχουν διευθετηθεί ακόμα. Ωστόσο, σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με τον μέσο να έχει δεχτεί προσφορές από το εξωτερικό, αλλά τον Ολυμπιακό να παραμένει η βασική του προτεραιότητα, σύντομα θα προκύψει κάποια απόφαση για το μέλλον του και σύντομα θα κριθεί και η πορεία του Μασούρα στο Λιμάνι.

Leave a Comment:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *