Ο Ολυμπιακός κοιτάζει από εδώ και από εκεί για να πλασιώσει την ηγεσία του πάγκου του και κάνει υπομονή για να βρει τον κατάλληλο.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και ο Ερνάν Κρέσπο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σκαριά των ερυθρόλευκων με τους ίδιους να είναι στο τέλος του Πρωταθλήματος τους. Ο πρώτος με την Αλ Αίν και ο δεύτερος με την Αλ Ντουχαίλ οδεύουν προς το τέλος του πρωταθλήματος και έχουν ανοιχτές προτάσεις από τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί μα δελεάσει τον Ρεμπρόφ με ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο και τις προοπτικές της παρουσίας του στις Ευρωπαϊκές οργανώσεις. Επίσης του επισημάνθηκε πως θα έχει την απόλυτη κυριαρχία στο Ρέντη όπως επίσης θα εκπληρωθούν και όλες οι μεταγραφικές του επιθυμίες. Ο Ουκρανός τεχνικός περιμένει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να αποφασίσει αν θα ταξιδέψει εν τέλει στην Ελλάδα.

Τώρα σε ότι αφορά τον Κρέσπο ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής της Δευτέρα καθώς είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με την Αλ Ντουχαίλ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κρέσπο είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να ταξιδέψει στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το μόνο που μένει είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και να περιμένουμε.