Ο αρχιτέκτονας και προπονητής του φετινού Ολυμπιακού αφιέρωσε τη νίκη των ερυθρόλευκων επί της Άλμπα Βερολίνου (60-93) στα θύματα της Θύρας 7, ανήμερα της μαύρης επετείου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι: “Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ και μας στήριξαν. Κάποιοι ήρθαν από Ελλάδα, άλλη ήταν από Γερμανία, από όπου κι αν ήρθαν τους ευχαριστούμε. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε για μία ακόμη φορά την στήριξή τους. Το εκτιμάμε πραγματικά. Επίσης θέλω να αναφέρω πως η σημερινή μέρα ήταν μια τραγική μέρα για τον σύλλογο μας. Πριν από σαρανταδύο χρόνια 21 φίλαθλοι της ομάδας μας έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο. Θέλουμε, λοιπόν, να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στην μνήμη τους”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και την απόδοση της ομάδας του: “Ελέγξαμε το παιχνίδι χάρη στην συμπαγή μας άμυνα για τρία δεκάλεπτα. Ειδικά στο τρίτο σκοράραμε 28 πόντους και επιτρέψαμε μόλις δέκα στην Άλμπα. Αυτό ήταν καθοριστικό. Συγχαρητήρια στους παίκτες, που ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Δεν υποτιμώ αυτή τη νίκη. Πάντα μας δυσκολεύει η Άλμπα εδώ στο Βερολίνο, αλλά και στον Πειραιά. Πέρυσι χάσαμε εύκολα και ήταν σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στην Άλμπα”.