Αναφορές έχουν προκύψει πως ο πρώην επιθετικός της Νιούκαστλ, Κρίστιαν Ατσού είναι παγιδευμένος μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία τη Δευτέρα.

Επιχείρηση διάσωσης βρίσκετε σε εξέλιξη και στις 2 χώρες μετά λόγω ότι μετά τους δύο μεγάλους σεισμούς και κατέρρευσαν δεκάδες κτήρια. Πάνω από 2000 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και χιλιάδες τραυματίστηκαν.

Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ <<προσεύχεται για θετικά νέα>> διότι πληροφορίες λένε πως ο πρώην παίκτης της βρίσκετε στη λίστα αγνοουμένων μετά από τους μεγάλους σεισμούς. Ο διεθνής Ατσού είναι από την Γκάνα και αγωνίζεται στη Τουρκική Χατάισπορ και φέρεται να είναι αγνοούμενος μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Τανέρ Σαβούτ.

” Προσευχόμαστε για τον διεθνή Κριστιάν Ατσού της Γκάνα και τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας να έρθουμε σε επαφή με αξιωματούχους της Χατάισπορ και της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη κατάσταση”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γκάνας.