Ο Μέσι σπάει ρεκόρ ακόμα και στα σόσιαλ μίντια.

Μέσι

Ένα διαφορετικό ρεκόρ έσπασε ο Λιονέλ Μέσι, αυτό των περισσότερων λάικ σε μία φωτογραφία στο ίνσταγκραμ, με την φωτογραφία του, που πανηγυρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο, να ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια.

Ο Αργεντίνος, θα έλεγε κανείς, τερμάτισε το ποδόσφαιρο και σειρά έχουν τα σόσιαλ μίντια. Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μέσι, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεπέρασε μέσα σε 2 μέρες την εικόνα που κρατούσε το ρεκόρ των περισσότερων λάικ για σχεδόν 3 χρόνια (πρόκειται για μια φωτογραφία ενός αυγού που είχε τον συγκεκριμένο σκοπό). Επίσης ο Αργεντίνος αποτελεί τον λογαριασμό με τους περισσότερους φόλλουερς στο ίνσταγκραμ (χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο λογαριασμός του ίνσταγκραμ), δεύτερος μονάχα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Να πούμε πως ο Αργεντίνος έχει δύο φωτογραφίες στην λίστα των τοπ 5 φωτογραφιών με τα περισσότερα λάικ, με την εικόνα του με το Παγκόσμιο Κύπελλο στο κρεβάτι να είναι στην θέση νούμερο 4. Ακόμα, ο Αργεντίνος είναι παρόν και στην 3η θέση, στην φωτογραφία του με των Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζουν σκάκι, για λογαριασμό της Λουί Βιτόν. Βέβαια εκείνη η φωτογραφία βρίσκεται στον λογαριασμό του Πορτογάλου, ωστόσο όλα αυτά αποδεικνύουν πως το ποδόσφαιρο είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, με τα 6 από τα 7 πρώτα ποστ να ανήκουν στους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές.