Ο Παναθηναϊκός ζήτησε επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών – Η απάντηση του Ολυμπιακού

0

Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε να επαναληφθεί η κλήρωση των διαιτητών για το game 4 των τελικών της Basket League, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως οι διαιτητές που ορίστηκαν γι’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς.

Οι ιθύνοντες του «επτάστερου» διαπίστωσαν πως ένας εκ των διαιτητών είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ, κάνοντας λόγο για δυσφήμιση και τεράστια πόλωση, κατά τη διάρκεια των κρίσιμων αυτών αγώνων.

Ως εκ τούτου, αποφάσισαν να στείλουν αίτημα για επανάληψη της διαδικασίας, προκειμένου να μην υπάρξει έλλειψη αμεροληψίας σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Από την άλλη, άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού, στην οποία αναφέρει πως στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού «δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν πάση θυσία τον στόχο τους», ενώ καταλήγουν με την εξής φράση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν έτσι, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακού:

«Ενόψει του αυριανού τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος είναι σαφές πλέον πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης και αποπροσανατολισμού της ομάδας μας, των αθλητών και των φιλάθλων μας με την προαναγγελθείσα παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Σ.Ε.Φ. και την προκλητική ανακοίνωσή τους που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας.

Είναι σαφές ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν πάση θυσία τον στόχο τους.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την παρουσία στο γήπεδο της ομάδας μας, στον πλέον κρίσιμο τελικό, ενός ανθρώπου που δεν δίνει το παρών στους τελικούς που διεξάγονται στην έδρα της ομάδας του;

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις τις υποκριτικές “νουθεσίες” της αντίπαλης Κ.Α.Ε. για τη “διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα”, όταν πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος καθύβρισε με το γνωστό χυδαίο ύφος του την Κυβέρνηση, τις αθλητικές αρχές και τους διαιτητές των αγώνων, υποκινώντας ρητά και ξεκάθαρα τη βία που υποκριτικά τώρα φέρεται να καταδικάζει;

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Διοίκησή της δεν δέχονται υποδείξεις από αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν αποδείξει στην πράξη τις αρχές και το όραμα που πρεσβεύουν και πράττουν πάντοτε αυτά που τους αναλογούν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, παρ’ όλες τις προκλήσεις.

Για την προστασία του αθλήματος από τις παραβατικές και αντιαθλητικές συμπεριφορές του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει προσφύγει σε όλες τις δικαστικές και θεσμικές αρχές, ζητώντας την εφαρμογή του Νόμου.

Καλούμε τις χιλιάδες των φιλάθλων μας να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που είναι βέβαιο και προσχεδιασμένο ότι θα αντιμετωπίσουμε. ΜΟΝΟ με τη ΦΩΝΗ, το ΠΑΘΟΣ και την ΑΓΑΠΗ μας θα σπρώξουμε την ομάδα μας στη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν έτσι, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *