Παναθηναϊκός: Επιστροφή διεθνών – Προετοιμασία για ΠΑΟΚ

Με τους Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς ολοκληρώθηκαν οι επιστροφές των διεθνών του Παναθηναϊκού με το «Τριφύλλι» να συνεχίζει την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Με τους Σλοβένους διεθνείς, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, ολοκληρώθηκαν οι επιστροφές των παικτών του Παναθηναϊκού, μετά το διάλλειμα για εθνικές. Μαζί με τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στην Γεωργία (Μπακασέτας, Ιωαννίδης), οι παίκτες που απουσίαζαν το τελευταίο δεκαήμερο πραγματοποίησαν αποθεραπεία και μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να ξεκαθαριστεί ποιοι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Πέραν των τραυματισμένων Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον, ο Τερίμ θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, περιμένοντας να φανεί αν κάποιος από όσους εκπροσώπησαν τις εθνικές τους, δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ:

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας και πρέσινγκ, ενώ το βάρος στη συνέχεια έπεσε στην τακτική.

Αποθεραπεία έκαναν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν»