Το μέλλον του Νικ Καλάθη στην Φενέρμπαχτσε είναι αρκετά θολό και ο Παναθηναϊκός δείχνει να ενδιαφέρεται για επανένωση με τον Έλληνα μετά από τρία χρόνια.

Αβέβαιο φαίνεται να είναι το μέλλον του Νικ Καλάθη στη Φενέρμπαχτσε, με το σενάριο λύσης του συμβολαίου του Έλληνα να είναι αρκετά πιθανό. Αν και ο γκαρντ υπέγραψε στην ομάδα της Τουρκίας, πέρσι το καλοκαίρι, διετές συμβόλαιο, αυτή την στιγμή είναι αρκετά πιθανή η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Φυσικά, βασικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η απόφαση των Τούρκων για την απόκτηση νέου γκαρντ, με τα ονόματα των Σλούκα και Τόμπσον να είναι αυτά που ακούγονται.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην γείτονα χώρα και ονειρεύεται επανένωση με τον 34χρονο γκαρντ. Ο Καλάθης αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020 για την Μπαρτσελόνα, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια, πριν αποχωρήσει για την Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε. Ο νέος προπονητής των “Πρασίνων”, Εργκίν Αταμάν, βρίσκεται στην αναζήτησε ενός ακόμα “1” και σε περίπτωση που ο Καλάθης μείνει ελεύθερος είναι σχεδόν δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.