Παναθηναϊκός: Πρόστιμο του Αθλητικού Δικαστή για το game 5 κόντρα στον Ολυμπιακό

Πηγή: PAO BC (X)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα, σε μία συγκλονιστική σειρά αγώνων όπου ολοκληρώθηκε στον 5ο αγώνα. 

Το τελευταίο παιχνίδι, κρίθηκε στο «ΟΑΚΑ», με τον Αθλητικό Δικαστή να επιβάλλει πρόστιμο στο «τριφύλλι» για υβριστικά συνθήματα και για χρήση καπνογόνων μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, οι «Πράσινοι» οφείλουν να καταβάλλουν το ποσό των 1.900 ευρώ. 900 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα και επιπλέον 1.000 ευρώ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ): α) χρηματικό πρόστιμο εννιακοσίων (900,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση καπνογόνων) αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-6-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για την πράξη της μη διατήρησης ελεύθερων των κλιμάκων ασφαλείας του γηπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια του ιδίου αγώνα».