ΠΑΟΚ: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μπάμπα

Ο Μπάμπα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έχοντας εισαχθεί με διάσειση, μετά την σύγκρουση του με τον Βαγιαννίδη κατά την διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αν και ο τραυματισμός του σόκαρε τον κόσμο στην «Λεωφόρο», ο Ραχμάν Μπάμπα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο άτυχος Γκανέζος συγκρούστηκε με τον Βαγιαννίδη, κατά την διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» και έχασε τις αισθήσεις του. Ευτυχώς, η ανταπόκριση ήταν άμεση και ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε μέχρι προσφάτως.

Αν και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω X, στο οποίο καθησύχασε όσους ανησυχούσαν και ευχαρίστησε τον Βαγιαννίδη, ο οποίος τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, ο Μπάμπα δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (25/02).

Ο Γκανέζος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στην εμβόλιμη αγωνιστική (28/02).