Παραμένουν Καλέση - Κοσκερίδου στον ΠΑΟΚ

  • 0
  • 2 views

Μέσα σε δύο μέρες η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση των Κοσκερίδου και Καλέση, με τις δύο παίκτριες να μένουν στην Θεσσαλονίκη και για την σεζόν 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σηκώσει το νταμπλ την σεζόν 2023-24 και ξεκινάει την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο διασφαλίζοντας την παρουσία δύο νεαρών ταλαντούχων παικτών.

Την Πέμπτη (27/06), η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Μαρκέλλας Κασκαρίδου, με την 24χρονη, η οποία θα είναι για δεύτερη χρονιά στην Θεσσαλονίκη, να δηλώνει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση συνεργασίας μου με την ομάδα μας. Για εμένα είναι προνόμιο να συνεχίζω να αγωνίζομαι γι' αυτόν τον Σύλλογο. Νιώθουμε το πάθος και αφοσίωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο μας κάνει ακόμα πιο δυνατές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνει, καθώς και το προπονητικό επιτελείο και τις συμπαίκτριες μου για την υποστήριξη και τη συνεργασία. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και να εργαστώ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Σήμερα (28/06), ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως μετά την Κοσκερίδου και η Νικολέτα Καλέση θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με την ομάδα, φτάνοντας τα 4 χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα. Η 20χρονη παίκτρια δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που θα συνεχίσω για τέταρτη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν προς το πρόσωπο μου, κάθε χρόνο, και ιδιαίτερα από την περασμένη σεζόν που είναι δίπλα μου από την αρχή του τραυματισμού μου. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, γεμάτη, επιτυχίες και χωρίς άλλους τραυματισμούς. Μετρώ αντίστροφα για την επάνοδο μου, έτσι ώστε να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!»