Σύμφωνα με την Corriere dello Sport ο Λουτσέσκου είναι στο στόχαστρο της Κάλιαρι

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport η Κάλιαρι που ψάχνει προπονητή μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν αποτελεί στόχο για πολλές ομάδες που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Με τα τελευταία σενάρια να έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον της Κάλιαρι να τον κάνει δικό της ως διάδοχο του Ρανιέρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Corriere dello Sport στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής (31/5) έχει τον Λουτσέσκου και γράφει στον τίτλο της: “Η Κάλιαρι αιφνιδιάζει με τον Λουτσέσκου”.

Και γράφει για το νταμπλ του Ρουμάνου με τον ΠΑΟΚ και πως αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προοπτική για τον Ιταλικό σύλλογο.

Λουτσέσκου: Η Κάλιαρι έχει στο στόχαστρο το Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Corriere dello Sport

“Δεν μου αρέσει να μιλάω. Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία”

Ταυτόχρονα τα δημοσιεύματα από Τουρκία για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας συνεχίστηκαν και την Πέμπτη και μάλιστα ο Ρουμάνος ο οποίος βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του κλήθηκε να τα σχολιάσει και τόνισε πως δεν του αρέσει να μιλάει για αυτά καθώς  είναι στον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει κάποια άλλη σκεψη.

Ο Λουτσέσκου δήλωσε: “Δεν μου αρέσει να μιλάω. Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία”.Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή ο Λουτσέσκου απέρριψε για πολλοστή φορά το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της εθνικής Ρουμανίας: “Η Εθνική Ρουμανίας είναι ένα θέμα που έχει κλείσει για εμένα. Και όχι μόνο η Εθνική Ρουμανίας, αλλά κάθε Εθνική ομάδα. Θέλω να προπονώ ομάδες συλλόγων γιατί εκεί δουλεύεις κάθε μέρα. Στις Εθνικές ομάδες εξαρτάσαι από τη δουλειά των άλλων…”.

Στην ίδια συνέντευξη απάντησε και σε φιλολογική συζήτηση για το ενδιαφέρον από την Ιταλία και τόνισε: “Όλοι εδώ στην Ρουμανία μου λένε να πάω σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε ποιο θα μπορούσα να πάω; Στο ιταλικό. Υπάρχουν μεγαλύτερες διασυνδέσεις, μιλάω ιταλικά, με παρακολουθούν και το ξέρω. Τι ομάδα όμως θα αναλάμβανα στην Ιταλία; Κάποια στον πάτο της βαθμολογίας. Δείτε πόσοι ξένοι προπονητές υπάρχουν εκεί πέρα. Κανείς! Το να προσπαθείς να σώσεις την κατηγορία είναι περίπλοκο. Συνήθισα σε ένα συγκεκριμένο στυλ με την κατάκτηση τίτλων, συν ότι συμμετέχω συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εάν πάω εκεί το πράγμα αλλάζει…”.