Τερίμ: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά δώσαμε καλή μάχη»

Ο Παναθηναϊκός πήρε το «διπλό» στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο ο προπονητής του, Φατίχ Τερίμ, δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το κυνήγι της κορυφής, περνώντας νικηφόρα από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας με 0-2 του Άρη. Μιλώντας στο flash interview μετά τον αγώνα, ο Φατίχ Τερίμ αναγνώρισε την προσπάθεια της ομάδας του, παρόλα αυτά δεν έδειξε να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τερίμ:

«Δεν είναι και το πιο εύκολο τρεις πόντους από εδώ πέρα. Μπορεί να μην έχουμε παίξει πολύ καλά, αλλά δώσαμε καλή μάχη, ειδικά στο 2ο μέρος. Καμία φορά είναι καλό να πάρεις στις κρίσιμες στιγμές αυτό που θέλεις κι εμείς καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τώρα έχουμε μπροστά μας τους επόμενους αγώνες και θα συγκεντρωθούμε σ’ αυτούς»

Όταν ρωτήθηκε για το τι κρατάει από το παιχνίδι, εκτός των τριών βαθμών: «Αυτό που μ’ άρεσε είναι που δώσαμε στο 2ο μέρος την καλύτερη μάχη και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι σημαντικό ο κάθε παίκτης μου να είναι έτοιμος. Όσο περνάει ο καιρός καταφέρνουμε να γινόμαστε καλύτερη ομάδα όλοι μαζί και με σιγουριά προχωράμε για τον στόχο που έχουμε»