Φατίχ Τερίμ: «Μία ομάδα που μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ο Παναθηναϊκός»

img 20240414 192423

Με την ολοκλήρωση μιας σημαντικής νίκης του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία με 3-1, ο Φατίχ Τερίμ προέβη σε δηλώσεις. 

 

Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Μπέρναρντ, ο Φατίχ Τερίμ μίλησε γενικά για το μέλλον της σεζόν. Θεωρώντας ότι μπορεί η ομάδα του να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν δίστασε να το επισημάνει. Μάλιστα, είπε και για το πόσο θα ήθελε ο πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης με τη Λαμία να μείνει και του χρόνου στην ομάδα. Αναλυτικά:

 

«Τέτοια ματς είναι δύσκολα εάν δεν βρίσκεις το πρώτο γκολ. Βρήκανε το πρώτο γκολ εκείνοι (η Λαμία) και εμείς μετά ψάξαμε να ισοφαρίσουμε πρώτα. Με υπομονή κάναμε ευκαιρίες. Βρήκαμε τις φάσεις που θέλαμε. Χάσαμε πολλές φάσεις για γκολ.

 

Πιστεύω πώς οι οπαδοί μας χάρηκαν που μας είδαν να παίζουμε καλά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια ώρα με 30 βαθμούς. Μία ομάδα είναι που μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μπερνάρντ. Καμιά φορά του κάνω και εγώ πλάκα. Του λέω ‘μήπως να μείνεις και άλλον έναν χρόνο μαζί μας’; Το μισό από αυτήν την πλάκα είναι και αυτό που θέλουμε. Έβαλε ένα γκολ που θα συζητιέται για καιρό, όπως και το παιχνίδι του.»