Πόλο : Παναθηναϊκός -Ολυμπιακος 7-14 στα ημιτελικά της Α1 ανδρών ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 7-14 του Παναθηναϊκού στην έδρα των πράσινων κάνοντας το 2-0 στην σειρά παίρνοντας το εισητηριο για τα ημιτελικά της Α1 ανδρών.

Ταυτόχρονα οι ερυθρόλευκοι με αυτή τη νίκη τους διεύρυναν το σερί νικών τους απέναντι στους πράσινους, αφού πλέον τρέχουν ένα σερί 50 νικών απέναντι στο τριφύλλι με την τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού να είναι το μακρινό 2001.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή την ανωτερότητα, παίρνοντας το διπλό στο κλειστό κολυμβητήριο στο Γουδί.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυναμικά στο πρώτο οκτάλεπτο πετυχαίνοντας 3 τέρματα χωρίς να δεχτούν κανένα στο ίδιο διάστημα. Στο δεύτερο οκτάλεπτο είδα σκληρές άμυνες και από τις δύο ομάδες με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει μόλις 1 γκολ ενώ την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν 2. Έτσι ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 1-5.

Ίδιο σκηνικό με τον Ολυμπιακό κυρίαρχο στο νερό και στο τρίτο οκτάλεπτο πετυχαίνοντας 4 γκολ με μόλις ένα γκολ παθητικό. Έτσι το τρίτο οκτάλεπτο βρήκε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με το ευρύ 2-9. Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τις ομάδες όπως ήταν λογικό να χαλαρώνουν τις άμυνες τους πετυχαίνοντας 5 γκολ αμφότερες. Έτσι το τελικό σκορ βρήκε τους Πειραιώτες νικητές με το ευρύ 7-14.

Οι σκόρερ

Από την μεριά του Ολυμπιακού 4 γκολ πέτυχε ο Βάμος, 3 ο Φουντούλης, 2 ο Παπαναστασίου και από 1 οι Δήμου, Γεννηδουνιάς, Λιαντζίρης

Από την μεριά των πράσινων 2 γκολ σημείωσαν οι Σιάμας και Ζερβουδάκης, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Τόττης, Χατζηγούλας και Αλβέρτης.