Ο Απόλλων Σμύρνης αναμετρήθηκε σήμερα με την Ισπανική Τεράσα με φόντο την κατάκτηση του Challenger Cup, με την ελληνική ομάδα να αποκτά μικρό προβάδισμα ενός τέρματος.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη έφτασαν να προηγηθούν μέχρι και με τρία τέρματα. Παρόλα αυτά απώλεσαν αυτή την διαφορά με αποτέλεσμα να επιβληθούν με διαφορά ενός μόνο τέρματος. Έτσι η ρεβάνς στην Ισπανία στις 29/4 μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.

Ο αγώνας

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-2, με την Ισπανική ομάδα να επικρατεί στο τρίτο οκτάλεπτο με 3-4 στα επιμέρους τέρματα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες στο 6-6.

Στο τριτο οκτάλεπτο ο Απόλλων μπήκε δυναμικά επικρατώντας με 4-2 ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 10-8. Ωστόσο το τέταρτο οκτάλεπτο δεν ήταν εφάμιλλο για την ελαφρά ταξιαρχία με την ισπανική ομάδα να επικρατεί με 2-3 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 12-11. Πλέον ο Απόλλων καλείται να υπερασπιστεί το ισχνό αυτό προβάδισμα ενός τέρματος για να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Τα γκολ

Απο την μεριά της Τεράσα 3 γκολ σημείωσαν οι Αλαρκόν και Φλόρες, από δύο οι Ντελγκάδο και Τσίκο και 1 ο Ντε λέρα.

Από την μεριά του Απόλλων από 4 γκολ σημείωσαν οι Μπογκντάνοβιτς και Γαρδικιώτης, 2 ο Χονδροκούκης και από 1 οι Μπραίμης και Σολανάκης.