Ενώ βρισκόμαστε στη μεταγραφική περίοδο και η Ένωση έχει πάρει “φωτιά” ανακοινώθηκε πως η Άννα Καλαντάτζε θα παραμείνει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών τις ΑΕΚ.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Άννα Καλατζάτζε θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα καθώς η Ένωση ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αυτή είναι η δεύτερη σε σειρά ανανέωση για την ΑΕΚ αφού έχει προηγηθεί ήδη εκείνη της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου, ενώ στα σκαριά είναι και η Ξηντάρα με την Ξανθοπούλου.

Σημαντική κίνηση της Ένωσης είναι οι συμφωνίες με τη Σοφία Κοσμά και την Κατερίνα Γιώτα που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, όπως επίσης και η ενίσχυση του άκρου με τη Μιροσλάβα Πάσκοβα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Άννα Καλαντάτζε. Η 26χρονη (13/08/1997) διεθνής κεντρική, ύψους 1,82 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η Άννα πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν πέρυσι, βοηθώντας σημαντικά στην πρώτη ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ.

Άννα, καλή επιτυχία και με πολλές «κιτρινόμαυρες» επιτυχίες!”