Μια εύκολη βραδιά είχαν μπροστά τους οι Βέλγοι που κράτησαν την πρώτη θέση του ομίλου. Αντίθετα η Εσθονία παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου.

Α’ Ημίχρονο

Οι Βέλγοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και άνοιξαν νωρίς το σκορ μόλις στο 4′. Μετά από κόρνερ του Καράσκο ο Βερτόγκεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, γράφοντας το 1-0. Στο 9′, μετά από ένα ακόμα κόρνερ, το Βέλγιο απείλησε ξανά με τον Φαές και ένα σουτ που πέρασε δεξιά από το δοκάρι. Μια στημένη φάση της Εσθονίας στο 10′ δεν έδειξε να ανησυχεί την Βέλγικη άμυνα. Στο 18ο λεπτό, μετά από πάσα του Λουκάκου, ο Τροσάρ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σημείωσε ένα υπέροχο γκολ για το Βέλγιο, γράφοντας το 2-0. Στο 24′ η Εσθονία επιχείρησε να απαντήσει με σουτ του Ανιέρ το οποίο όμως κατέληξε στο δοκάρι. Το Βέλγιο συνέχισε να πιέζει για να βρει κάποιο γκολ, παρόλα αυτά το ματς δε κατάφερε να αποκτήσει έναν σταθερό ρυθμό. Η επιθετική λειτουργία της Εσθονίας ήταν αρκετά νωθρή, καθώς ακόμα και όταν κατάφερνε να πατήσει περιοχή δε δημιουργούσε μια αξιόλογη φάση. Στο 29′ ο Ντοκού έκανε ένα ακόμα σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Χάιν. Στη συνέχεια, το Βέλγιο έριξε κι άλλο τον ρυθμό ενώ η Εσθονία διατήρησε μια σχετικά παθητική στάση. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει 2-0.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο πνεύμα του πρώτου. Ο Λουκάκου συνέχισε να πιέζει για γκολ και τελικά τα κατάφερε στο 56′ με σουτ στην αριστερή γωνία. Μόλις 2 λεπτά αργότερα πέτυχε ένα ακόμα προσωπικό γκολ, χωρίς να δώσει χρόνο στον Εσθονό τερματοφύλακα να αντιδράσει. Έτσι ο Λουκάκου έγραψε το 4-0 για τους γηπεδούχους, πριν συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού. Αμέσως μετά τα γκολ, Λουκάκου και Καράσκο πέρασαν εκτός με σκοπό να μην επιβαρυνθούν περισσότερο. Οι Εσθονοί συνέχισαν να μη παίρνουν κάποια επιθετική πρωτοβουλία. Δυσκολεύονταν ακόμα και να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της, ενώ οι Βέλγοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ρίξουν και άλλο τον ρυθμό του παιχνιδιού. Εξάλλου είχαν εξασφαλισμένη την πρώτη θέση του ομίλου. Στο 80′ ο Οπέντα είχε ακόμα μια ευκαιρία για γκόλ όμως δε κατάφερε να κάνει το 5-0 για το Βέλγιο. Στο 88′ ο Ντε Κέτελαρε πέτυχε ένα γκολ εξαιρετικής ομορφιάς μετά, αλλεπάλληλες ντρίπλες του Ντοκού. Ενδεικτικό της άνευ όρων παράδοσης της Εσθονίας είναι η μόλις μια τελική που σημείωσε σε όλο τον αγώνα, το δοκάρι του πρώτου ημιχρόνου.