Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε πως την Δευτέρα (20/11) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ με την Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση πως την Δευτέρα (20/11) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ, στην Γερμανία. Οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν από την γερμανική ομάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ο αριθμός των εισιτηρίων ανέρχεται στα 3.000, ενώ η τιμή τους θα είναι 29€. Τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να διατίθενται από το πρωί στα εκδοτήρια της θύρας 25.

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην Freiburg που θα διεξαχθεί στο «Europa Park Stadion» την Πέμπτη 30/11/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει τη Δευτέρα 20/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», (με δικαίωμα αγοράς ενός, 1, εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας, ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γερμανία).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 29€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ»