Στοίχημα: Δεν θα πεθάνουν εύκολα

  • 0
  • 4 views

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτος ημιτελικός του Παγκόσμιου Κύπελλου, πρώτο τεράστιο παιχνίδι που χαρίζει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την θέση στον τελικό. Αργεντινή εναντίον Κροατίας ή Μέσι εναντίον Μόντριτς. Σύγκρουση δύο διαφορετικών σχολών, διαφορετικών φιλοσοφιών και διαφορετικών ομάδων. Η παρέα του 35χρονου πλέον μάγου της Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Ολλανδίας έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ενώ εκείνη της 38χρονης μηχανής της Ρεάλ Μαδρίτης, έστειλε σπίτι της την μεγάλη Βραζιλία. Μεγάλες νίκες αμφότερες, οι οποίες τους έστειλαν σε αυτή εδώ την μονομαχία.

Στοίχημα: Δεν πεθαίνει εύκολα η Κροατία

Δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη να δούμε ένα παιχνίδι που θα μοιάζει αρκετά με εκείνα που είδαμε στα προημιτελικά. Οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν ρυθμό και σε αντίθεση με άλλα Μουντιάλ που σε τέτοιες στιγμές βλέπαμε περισσότερο παιχνίδι προσοχής τώρα θα δούμε περισσότερο το στοιχείο της συγκέντρωσης να κυριαρχεί. Θα δοκιμάσει να ανοίξει το ρυθμό η Αργεντινή, πιο συντηρητικά θα το πάνε οι Βαλκάνιοι που όμως έχουν τις στιγμές τους σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως τα δύο σύνολα είναι στο ίδιο περίπου επιπέδο αλλά αλληλοσυμπληρώνονται. Οι μεν Λατινοαμερικάνοι είναι περισσότερο της φινέτσας, οι δε Κροάτες του πείσματος. Οπότε προκύπτει ένας αρκετά ωραίος συνδυασμός. Εξάλλου ο Ντάλιτς όσες προκρίσεις έχει πανηγυρίσει με αυτή την ομάδα, της έκανε παίζοντας κατά κύριο λόγο έναν κλεφτοπόλεμο που ραγίζει σταδιακά τον αντίπαλο. Γενικά φαίνεται να είναι πιο ψαγμένος και πιο μυημένος από τον Σκαλόνι σε τέτοια ματσαρίσματα.

Οι αποδόσεις δεν μας αρέσουν. Η Αργεντινή δεν εντυπωσίασε κόντρα στην Ολλανδία, η Κροατία θα παλέψει μέχρι τέλους για έναν τελικό. Δεν δείχνει να αδειάζει, αντίθετα εμπνέεται με την συνέχεια της στο τουρνουά. Αξίζει λοιπόν ένα πονταρίσμα πάνω της, στο να πετύχει ένα τέρμα. Κενά η άμυνα η αντίπαλη έχει, θα βρει χώρους και τρόπους να την απειλήσει. Επίσης μας αρέσει και το Over στα πλάγια άουτ, μιλώντας για ένα ματς που θα έχει ένταση, αλλά παραμένει πάντα ως μία funbet επιλογή. Κρατάμε το παραπάνω και προχωράμε.

Εκτίμηση: Αργεντινή - Κροατία: Over 0,5 γκολ Κροατίας 1.70