ΟΜΑΔΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
Tzeni Papadopoulou

Είμαι η Τζένη Παπαδοπούλου. Σπουδάζω αθλητική δημοσιογραφία και κοινωνιολογία ταυτόχρονα. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το “Δεν προλαβαίνω” των Λοκομόντο.

Dimitris Konstantakis

Το όνομα μου είναι Δημήτρης Κωνσταντάκης (γνωστός και ως Νταντάκης). Πιστεύω πως οι γνώσεις μου πάνω στο ποδόσφαιρο είναι περισσότερες από αυτές ενός μέσου φίλου του αθλήματος. Μπορώ να προσφέρω πολλά στην αθλητική δημοσιογραφία.

Nikos Tsiapis

Ονομάζομαι Νίκος Τσιάπης. Είμαι γεννημένος στην Αθήνα και μένω μόνιμα στη Νέα Σμύρνη. Παρακολουθώ ανελλιπώς τα αθλητικά δρώμενα τα τελευταία 25 χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 1997/1998, την ίδια σεζόν που οι ομάδες που υποστηρίζω σε Ελλάδα και Ιταλία αντίστοιχα, έγραψαν ορισμένες από τις πιο χρυσές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας τους! Αφενός ο Πανιώνιος που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας σε αγώνα που είχα την τύχη να παρακολουθήσω δια ζώσης στις 29/4/1998, αφετέρου η Ίντερ που κατέκτησε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ στις 6/5/1998 σε μία μαγική προσωπικά εβδομάδα με τις πρώτες σπουδαίες αθλητικές στιγμές που πανηγύρισα! Είμαι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης και της σχολής Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Μεσογειακού Πανεπιστημίου με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης όπου διέμεινα ως φοιτητής επί 4 χρόνια. Το δυνατό μου σημείο είναι η μνήμη, κυρίως βιωματική. Θυμάμαι αποτελέσματα αγώνων πολλά χρόνια πίσω! Την τελευταία 15ετία είμαι σταθερά αρθρογράφος στατιστικών και συμπτώσεων σε διάφορα αθλητικά ΜΜΕ (εφημερίδες, site κλπ). Ασχολούμαι κυρίως με Ελληνικό, Ιταλικό και Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος και ακολουθώ ενεργά επί σειρά ετών την ομάδα, εντός και εκτός έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχω παρακολουθήσει δια ζώσης σχεδόν 600 αγώνες του Πανιωνίου τα τελευταία 25 χρόνια. Είμαι μέλος του Inter Club Greece, της επίσημης λέσχης φίλων της Ίντερ στην Ελλάδα. Έχω παρακολουθήσει δια ζώσης 5 αναμετρήσεις της Ίντερ. Είμαι κυρίως φιλο-Ιταλός με μεγάλη συμπάθεια και προτίμηση στη νότια Ευρώπη. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, υποστηρίζω την Ιταλία από Ευρωπαϊκές και την Αργεντινή από Λατινοαμερικάνικες. Έχω καθολική προτίμηση στις παραθαλάσσιες περιοχές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αγαπημένη μου περιφέρεια της Ελλάδας είναι τα Επτάνησα και αγαπημένη μου περιοχή η Κέρκυρα. Σε μουσικό επίπεδο υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση σε ξένη μουσική κυρίως στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού: jazz, soul, rap, smooth jazz, ocean jazz, latin jazz, chill-out, lounge, jazz fusion, acid jazz. Σε κινηματογραφικό επίπεδο ξένες ταινίες κυρίως θρίλερ, περιπέτειες δράσης, αστυνομικές περιπέτειες, μυστηρίου κ.ο.κ., ενώ σε επίπεδο τηλεόρασης εντός Ελλάδας δύο σειρές που είχα ξεχωρίσει και παρακολουθήσει εξ’ ολοκλήρου ήταν οι “Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα” και το “Έτερος Εγώ”.

Dimitris Zavoudakis

Ονομάζομαι Δημήτρης Ζαβουδάκης. Σπουδάζω αθλητική δημοσιογραφία και είμαι γνώστης της στρογγυλής θεάς και λάτρης του NBA.

Giannis Papoutsis

Ονομάζομαι Παπουτσής Ιωάννης και σπουδάζω Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών στην ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα. Η αθλητική δημοσιογραφία μου κέντρισε το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία. Το πάθος μου για την στρογγυλή θεά είναι μεγάλο!

Spyros Kypraios

Ονομάζομαι Σπύρος Κυπραίος και σπουδάζω Διοίκηση Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Παρ΄ όλα αυτά η αθλητική δημοσιογραφία μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Πέτρος Μάνταλος πρέπει να πάρει χρυσή μπάλα!

Thanos Dadiotis

Ονομάζομαι Θάνος Δαδιώτης και είμαι 15 χρόνων. Παίζω αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο και στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Ονομάζομαι Λευτέρης Τσαχουρίδης, γνωστός και ως Τσαχου the journ. Έχω ασχοληθεί 7 χρόνια με την κολύμβηση την οποία αναγκάστηκα να εγκαταλείψω λόγω σχολικών υποχρεώσεων. Στοχεύω να σπουδάσω δημοσιογραφία και να αναδείξω τις γνώσεις μου πάνω σε ποικίλα αθλήματα.