Το Μαρούσι ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Γιώργου Λιμνιάτη για την θέση του προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Λιμνιάτη, ο οποίος από σήμερα (24/10) αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 42χρονος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καρδίτσα.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Λιμνιάτη στο ήδη υπάρχον προπονητικό επιτελείο (Βασιλεία Γκουζίνη, Άγγελος Παναγόπουλος), προστίθεται και ο έμπειρος τεχνικός , Άγγελος Τσίκληρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή του Αμαρουσίου:

”Είναι τιμή να σε εμπιστεύεται μια ομάδα που διαχρονικά έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Όλοι μαζί έχουμε να διαχειριστούμε μια ιδιαίτερη χρονιά, γιατί το Μαρούσι επέστρεψε στην BasKet League ως νεοφώτιστο. Μπροστά μας έχουμε μακρύ δρόμο με πολλά σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου με την Καρδίτσα. Όλοι όσοι δουλεύουμε στην ομάδα οφείλουμε και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μια από τις πιο άβολες στιγμές που έχει αυτή η δουλειά είναι όταν καλείσαι να βρεθείς στην θέση ενός συναδέλφου που σέβεσαι και εκτιμάς. Τα επιτεύγματα του Αμαρουσίου, τα τελευταία χρόνια, φέρουν την σφραγίδα του Γιώργου Σκαραφίγκα Έχει αφήσει σπουδαίο έργο και εμείς πάντα θα τον νιώθουμε μέρος αυτής της προσπάθειας”