Το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για την Euroleague έδωσε ο Παναθηναϊκός, χάνοντας (84-88) το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη κυμάνθηκε σε περίεργο τέμπο σε πρώτη και δεύτερη περίοδο. Ο Πάρις Λι όπου δεν έδωσε τίποτα επιθετικά, κράτησε τον Παναθηναϊκό “κολλημένο” στην επίθεση, ενώ παράλληλα οι Γερμανοί είχαν το προβάδισμα (μέχρι και +12) έχαναν τα ελεύθερα σουτ, έχοντας και κακή αμυντική λειτουργία, τουλάχιστον στην πρώτη περίοδο.

Τα πολλά φάουλ της Άλμπα και οι ελεύθερες βολές, έφεραν το τριφύλλι κοντά στο σκορ (38-41), ενώ πολύ καλή δουλειά έκανε και ο Γκουντάιτις και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να βρίσκετε πίσω στο σκορ (42-49) με τους Σμιθ και Τίμαν να έχουν τον πρωτο λόγο για την ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλεθ Νούνιες.

“Διπρόσωπος” Μπέικον.

Τον χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι και έδωσε λύσεις με 13 πόντους στην τρίτη περίοδο ο Ντουέιν Μπέικον. Αρκετά καλύτερος ήταν ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας και το προβάδισμα (57-56) μετά από την αρχή του ματς. Ωστόσο η τελευταία περίοδος έμελε να γίνει θρίλερ, παίρνοντας και “σκοτωμένες” επιθέσεις στο τέλος κρίνοντας αρνητικά το παιχνίδι για τους “πράσινους”. Double-Double ο Παπαγιάννης, διψήφιος ο Γκουντάιτις μαζί με Μπέικον και Λί.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 42-49, 68-64, 84-88