Γρήγορη επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, “λύγισε” (77-70) και στο ΣΕΦ με αρκετούς παίκτες από τον πάγκο να δίνουν την λύση.

Ασυντόνιστοι ήταν οι ερυθρόλευκοι στην πρώτη περίοδο, πληρώνοντας την κακή λειτουργία της επίθεσης έχοντας και τρία λεπτά χωρίς σκορ. Ευτυχώς όμως, η Μπαρτσελόνα παρόλο που έφτασε και στο +11, είχε αρκετά χαμένα σουτ. Τα “δεύτερα” του Ολυμπιακού έδωσαν τις λύσεις που χρειαζόταν, με πρωταγωνιστές τους Λαρεντζάκη και Μακκίσικ, κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά στο σκορ (29-27).

Η λερναία ύδρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα είχαν πιο πολύ συνέπεια στο αντίπαλο καλάθι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έφτασε την διαφορά στο +5, παίρνοντας πολλά πράγματα από τον Γουόκαμπ σε άμυνα και επίθεση. Στην τελευταία περίοδο ο Μακκίσικ ήταν ξανά ο παίκτης κλειδί, μαζί με τον εξαιρετικό Ταρίκ Μπλακ. Η 4η περίοδος είχε αρκετούς πρωταγωνιστές όπως και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ακούγοντας ρυθμικά το όνομα του από τους φίλους του Ολυμπιακού. Εν τέλει ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, την 19η του και πλέον κοιτάει το παιχνίδι της Πέμπτης.

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 29-27, 50-45, 77-70