Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ηττήθηκε. Οι ερυθρόλευκοι ενώ ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι στο τέλος ηττήθηκαν από ένα καλύτερο Ερυθρό Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός πλέον θα πέσει στο 9-6 και ίσως βγει και εκτός τετράδας με το τέλος της αγωνιστικής χάνοντας ξανά από ομάδα πιο κάτω από αυτόν στην βαθμολογία. Από την άλλοι οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου έκαναν μια τεράστια νίκη και ανέβηκαν στο 8-7 και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. 

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά και δυναμικά το παιχνίδι. Με πολύ καλή άμυνα και πολύ κίνηση στην επίθεση κατάφερνε να έχει τον δικό του ρυθμό και να ανεβάζει σταδιακά την διάφορα. Σε ένα σημείο κιόλας στην δεύτερη περίοδο ανέβασαν την διάφορα και στο +11 και φάνηκε πως άρχιζε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό. Όμως ακριβώς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είδε τον Ερυθρό Αστέρα να πριονιζει την διάφορα και από εκεί που ήταν στο +11 κατέβηκε στο +5 και έτσι όλοι η δουλειά που έκαναν στο πρώτο 20 λεπτό πήγε χαμένη. 

Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου οι δύο ομάδες σκόραραν και προσπαθούσε η καθεμιά να βάλει τον δικό της ρυθμό και να προηγηθεί. Ο Ολυμπιακός φαίνονταν πως στην τρίτη περίοδο ήταν έτοιμος να ανεβάσει την διάφορα που είχε χτίσει στο πρώτο μέρος. Ομως από τέλος της τρίτης περιόδου άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει χώρους και να παίζει το δικό του μπάσκετ. 

Με τον Βιλντόζα να βρίσκει ρυθμό όλος ο Ερυθρός Αστέρας άρχισε να ανεβαίνει. 

Στην τέταρτη περίοδο όμως ο Ερυθρός άλλαξε άρδην τον ρυθμό και πήρε το ματς. Ενα φοβερό σερί ο που η Βιλντόζα και Ντόμπριτς να σκοράρουν με άνεση και να φαίνεται να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ του Σεφ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τελείως το ρυθμό τους. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε σωστές επιλογές και έκανε βιαστικές επιθέσεις με αποτέλεσμα να είναι σε ανισορροπία αμυντικά. 

Λίγα λεπτά πριν το τέλος και με τον Ολυμπιακό να ψάχνει για μια μεγάλη ανατροπή φάνηκε πως πήγε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Με πολύ καλές άμυνα από Λαρεντζάκη και Γουόκαπ και ταυτόχρονα μεγάλα καλάθια επιθετικά και με τον κόσμο να μπαίνει στο παιχνίδι. Εκεί πίστεψαν όλοι πως θα έρθει η ανατροπή. Όμως κάποια μεγάλα σουτ ειδικά του Βιλντόζα σε νεκρό χρόνο έκοψε τα πόδια του Ολυμπιακού. Ο Μπλάγκ με δικές του βολές κρατούσε την ομάδα, όμως εκεί λίγα δευτέρα πριν το τέλος ο Σλούκας πήρε ένα πολύ τραβηγμένο σουτ πάνω σε άμυνα και εκεί κάπου τελείωσε το παιχνίδι αφού αστόχησε. 

Πλέον ο Ολυμπιακός μετά και την ήττα στην Γαλλία από την Βιλερμπάν και αυτή τώρα έκανε δύο σερί ήττες και τρίτη στο ΣΕΦ. Από την άλλη η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς συνεχίζει την ανοδική της πορεία και δείχνει πως είναι σε τροχαία πλέι οφ.