Ολυμπιακός: Και όλα τα ίδια μένουν...

  • 0
  • 2 views

Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Ένα παιχνίδι που φαινομενικά δεν το έλεγες ντέρμπι, οι Πειραιώτες κατάφεραν να το χάσουν.

Δεν μπορεί να δικαιολογεί και αυτή η εμφάνιση. Δεύτερη σερί ήττα μετά το φιάσκο στην Γαλλία και τρίτη φετινή στο ΣΕΦ ενώ την περσινή σεζόν είχε μόλις μία σε όλη την κανονική διάρκεια. Ναι εντάξει ήταν σε κακό βράδυ ο Βεζένκοφ και δεν μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα, δικαιούται να κάνει και ένα κακό παιχνίδι όταν όλη την σεζόν κουβαλάει αλλά οι υπόλοιποι ήταν αδρανής (εξαίρεση 2-3 παικτών).

Ένα προσόν που είχε ο περσινός Ολυμπιακός ήταν η εναλλαγή στους παίκτες κλειδιά που διέθετε, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην άμυνα. Ο Πίτερς και ο Κάνααν δεν έχουν αποδώσει όσο θα ήθελαν σε αντίθεση με Ντόρσεϊ και Πριντεζη ενώ ο Μπολομπόι είναι μια κρύο μία ζέστη.

Η σεζόν δεν έχει κριθεί, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εάν θέλει να ανταπεξέλθει θα πρέπει να εμφανιστεί όπως στις αρχές επί Ισπανικού εδάφους. Εαν η ομάδα του Μπαρτζώκα θέλει να ονειρεύεται τετράδα.