Σε ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας back to back.

1ο Δεκάλεπτο

Εκρηκτικό ξεκίνημα απο τους ερυθρόλευκους, ιδίως από τον Τόμας Γουόκαμπ, όπου έφτασε αρκετά γρήγορα στους 10 πόντους. Το ποσοστό του Ολυμπιακού στα τρίποντα ήταν αρκετά υψηλό σε σχέση με το “τριφύλλι”. Ο Χρήστος Σερέλης συνέχισε να τα λέει σε έντονο ύφος, αφού οι επίθεσης μέσα στο ζωγραφιστό δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

2ο Δεκάλεπτο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε την απουσία του Παπανικολάου, όμως η παρουσία του Πίτερς ήταν επαρκής. Η διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο ξέφυγε αρκετά, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Νίκο Παππά στην πεντάδα του Παναθηναϊκού (26-48).

3ο Δεκάλεπτο

Η έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν εμφανής και στο δεύτερο ημίχρονο. Την σκυτάλη πήρε για λίγο και ο Άλεκ Πίτερς από την γραμμή των 6,75, αυξάνοντας την διαφορά στο +32(31-63).

Διακοπή

2 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου, υπήρξαν εντάσεις από πλευράς φίλων των “πρασίνων”. Λόγο ρίψης αντικειμένων και εισβολή οπαδών, ο αγώνας διεκόπη οριστικά, ενώ πρώτη εκτίμηση ήταν η εκκένωση του γηπέδου.