Σε ενα μάτς με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ και πολύ ωραίο μπάσκετ η Βαλένθια σκότωσε τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ και να δίνει στους Ισπανούς μια ακόμη σημαντική νίκη για την οκτάδα. Με τον Παναθηναϊκό να είναι καλός αλλά στο τέλος να χάνει παρά την φοβερή εμφάνιση του Γκουντάιτις με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, μαζί τον φοβερό Λι των 25 πόντων να δίνουν το καλύτερο ο καυτός και με κρύο αίμα Τζόουνς με 24 πόντους πήρε το μάτς. Στο 8-16 πλέον ο Παναθηναϊκός και στο 13-11 η Βαλένθια που μπήκε στην οκτάδα με αυτήν την νίκη. 

Το ματς 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο γήπεδο και έπαιρνε μικρές διαφορές με την Βαλένθια να ισοφαρίζει τον αγώνα ανά διαστήματα. Ο Μπέικον μπήκε πολύ για ακόμα έναν αγώνα και μοιράζοντας και σκοράροντας έδινε τον ρυθμό στους πράσινους. Με τον Παναθηναϊκό να παίρνει διαφορά 5 πόντων με 26-21 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στην δεύτερη περίοδο στον αγώνα έκαναν ντεμπούτο και οι δύο νέοι, Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης. Με τον εξάστερο να είναι μπροστά σταθερά και να κρατάει την διαφορά που είχε πάρει έχοντας σταθερά διαφορά 5 με 7 πόντους. Με τον Λι ξανά να είναι καυτός και σκοράρει μπροστά. Με τον ο Γιώργος Καλαϊτζάκης να είναι θετικός στην άμυνα και να βοήθεια σημαντικά. Ετσι ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 49-42.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βαλένθια μπήκε πολύ δυνατά και έκανε ενα επιμέρους 19-27 περνώντας και κεφάλι με 52-53 για πρώτη φορά στον αγώνα. Με τον Χάρπερ να είναι αυτός που δυο τρίποντα να είναι κομβικός. Ενώ με το Λι αλλά και τον Τόμας να είναι πολύ καλή να κρατάνε τον Παναθηναϊκό και να μην αφήνουν την Βαλένθια να ξεφύγει. Με το παιχνίδι να γίνεται ενας αγώνας που σκόραρε συνέχεια η μια ομάδα και έφευγε με 1 πόντο. Με τον Παναθηναϊκό να είναι καθώς αμυντικά και μα δίνει την δυνατότητα στην Βαλένθια να προηγείται ανά διάστημα και έτσι η περίοδος να κλείνει με το σκορ στο 66-69. Ενώ στην τετάρτη περίοδο ξανά οι δυο ομάδες ήταν κοντά με το σκορ να εναλλάσσεται συνέχεια. Με την Βαλένθια να χτυπάει πολύ με διεισδύσεις για να ανοίξει την άμυνα και να βρίσκει ελεύθερα σουτ συχνά. Ενώ ο Παναθηναϊκός πήγαινε σε πολλά man to man χωρίς αποτέλεσμα. Ετσι το παιχνίδι για στην τελευταία περίοδο άρχισε να πήγαινε με την ομάδα να σκοράρει καλάθι ,καλάθι και με τον Γκουντάιτις να είναι φοβερός κράταγε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι. Με την βαλένθια να έχει σε πολύ καλό βράδυ τον Τζόουνς αλλά και τον Αλεξάντερ. Ετσι με το σκορ να είναι και με οποία ομάδα να παίρνει μικρές διαφορές να της ισοφάριζουν γρήγορα. Ετσι στο τέλος του αγώνα ο Παναθηναϊκός φάνηκε πως με μια καθαρή άμυνα, που δεν πήρε φάουλ στο τέλος, ηταν έτοιμος να πάρει το ματς και να κέρδισει. Ο Τόμας κερδίσε βολές εύστοχησε στην μια και με το σκορ 91-89 ο Παναθηναϊκός πήγε για καθαρή άμυνα. Με τον κρύο Τζόουνς να κάνει μια φοβερη κίνηση να αφήνει πίσω τον Ουίλιαμς και να σκοράρει με τρίποντο που σκότωσε τον Παναθηναϊκό και έδωσε την νίκη στις νυχτερίδες με 91-92.