Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις δεν λέει να συμμορφωθεί και να αφήσει στο παρκέ το ταλέντο του να ξεδιπλώσει. Ο Τζα Μοράντ κατάφερε ξανά μετά από μόλις δύο μήνες από το περιστατικό με το όπλο που είχε βγάλει σε αντίπαλο να ξανά κάνει το ίδιο σήμερα.

Ο Μοράντ φάνηκε πεντακάθαρα σε ένα Instagram Live να κρατάει όπλο και να το δείχνει στην κάμερα, ενώ ταυτόχρονα χόρευε με έναν φίλο του στο αμάξι.

Αυτό δείχνει πως ο ίδιος δεν έμαθε τίποτα από την τελευταία φορά που δέχθηκε τόσο από την ομάδα, αλλά και το NBA ποινή δύο μηνών για το περιστατικό για το όπλο. Την ίδια εβδομάδα έχει δημοσιευτεί ένα βίντεο του, όπου είχε κάνει prive πάρτι σε ένα μαγαζί με πάρα πολλά χρήματα στο πάτωμα και γυναίκες παντού.

Ο Μοράντ έχει δείξει στα χρόνια που έχει αγωνιστεί στην Λίγκα ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης όταν είναι υγιής, με φοβερά ταλέντα που αν τα εξελίξει μπορεί να μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα γκραντ στην Λίγκα. Όλοι έχουμε δει τι έχει κάνει μέχρι στιγμής και πόσο προικισμένος με ταλέντο είναι.

Το μεγάλο θέμα και πρόβλημα είναι πως αν δεν συμμορφωθεί και βάλει και τάξη στην προσωπική του ζωή θα γίνει αυτοκαταστροφικός, που ηδη δείχνει τις τάσεις για αυτό και θα σπαταλήσει τα πάντα. Έδειξε πως και η συμπεριφορά του αποδιοργάνωσε την ομάδα φέτος και ίσως έπαιξε και σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό από τους Λέικερς στον πρώτο γύρο. Σίγουρα θα το επιβληθεί ποινή και σίγουρα θα του επιβάλουν επίσης παρακολούθηση από κάποιον ψυχολόγο σε πιο εντατικούς ρυθμούς.

Οι Γκρίζλις πάντως έχουν ένα πονοκέφαλο να διαχειριστούν μετά από αυτό το συμβάν μαζί και με τον Ντίλον Μπρουκς που δεν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο και έχει δημιουργήσει εντός της ομάδα αναταραχές.