Παρά την μεγάλη τρίτη περίοδο που έκανε ο Προμηθέας γυρνώντας από το -16 , πέταξε ότι έχτισε και έτσι έφυγε ηττημένος από την Τουρκία απέναντι στην 2η ομάδα της Τουρκίας. Στο πρώτο από τα τέσσερα εκτός ματς αγώνες που έχει να δώσει στους τελευταίους πέντε αγώνες, μαζί με τον σημερινό, στο τέλος του πρώτου γύρου των ομίλων στο Eurocup. Ο Προμηθέας είχε σε ηρωική βραδιά Κουλμπόκα με 23 πόντους και μαζί του τους Κόντιτ με 19 πόντους και τον Τομάσον με 17 .

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο Προμηθέας προσπαθούσε να πιάσει την Τουρκ Τέλεκομ και να μειώνει συνέχεια τις μεγάλες διαφορές που έπαιρνε η ομάδα από την Τουρκία. Με κακές άμυνες και βιαστικές επιθέσεις ο Προμηθέας δεν μπορούσε να μείνει κοντά στο σκορ. Με την Τουρκ Τέλεκομ να παίρνει διαφορά 16 πόντων στο 18′ και το σκορ να γράφει 46-30., ενώ στο τέλος της περιόδου να καταφέρνει να μειώσει κάπως την διαφορά στο 50-38. Κυρίως χάρη σε μεγάλα καλάθια του Κουλμπόκα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Προμηθέας έκανε γενναία ανατροπή από το -16 μειώνοντας στο τέλος της τρίτης περιόδου στο -2 και με τον Λιθουανό να είναι συγκλονιστικός έχοντας σημαντική βοήθεια τους Κόντιτ και Τομάσον να σκοράρουν και να δίνουν ώθηση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, καταφέρνοντας να πάει στο τέλος του δεκάλεπτου στο -2 και στο 60-58. Εκεί όμως, ενώ είχε πάμπολλες ευκαιρίες να προηγηθεί τις έχασε όλες και είδε την διαφορά που μόχθησε να κόψει να ξανά φτάνει σε διψήφιο αριθμό και να σπαταλάει όλοι την προσπάθεια της τρίτης περιόδου. Με τους Μπούτελι, Γκράντ και Τέιλορ να πληγώνουν την ομάδα της Πάτρας και στο τέλος να φεύγει με την ήττα από την ‘Αγκυρα με σκορ 85-75 . Πέφτει πλέον στο 9-6 και έτσι θα μπει σε πιο δύσκολο γκρουπ στο top 16.